THE POKE BOX WEENA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 780 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poke Box Weena. Meer weten? Ontdek meer

18 jun 2024 om 19:09 Ik was altijd erg fan van de pokebowls maar de laatste keren vind ik het erg tegenvallen. Mijn sla was niet vers & ik had erg weinig bruine rijst terwijl ik daar toch ‘n euro extra voor heb betaald. En te dure bezorg- en servicekosten -> 4,49 + 1,29.
19 mrt 2024 om 19:20 Alles was lekker vers en het vlees/kip die erbij zat was warm
15 mrt 2024 om 19:42 Rijst leek een beetje oud. Bezorgtijd veranderde meerdere keren
1 feb 2024 om 16:02 Haven't noticed double tuna topping on my order, a lot of messy wasabi but portion size overall is big (mostly of rice).
19 dec 2023 om 10:55 Dit was echt mijn favoriete poke bowl spot, maar helaas vind ik de kwaliteit van de poke bowls verminderd. De laatste 2 keren dat ik besteld heb merk ik dat de rijst gewoon niet zo vers is waardoor de poke bowl niet meer zo lekker is.
25 okt 2023 om 20:05 Fresh ingredients, fast delivery
8 okt 2023 om 17:14 Tijd bleef maar oplopen. Juist deze gekozen om nog op tijd te kunnen eten voor de film. Pakketje is op de stoep gezet
18 aug 2023 om 18:38 De beste pokebowl die ik tot nu toe heb gegeten. Verse ingrediënten en goed gevuld.
14 aug 2023 om 20:32 Heerlijk eten, vers, veel ingrediënten. Bezorging duurde wel lang
29 jul 2023 om 19:09 Helaas duurde mijn bestelling meer dan 1,5 uur om bezorgd te worden en zat er zoveel saus op de pokerbowl dat hij niet meer lekker was.
27 jul 2023 om 14:27 Er was iets mis gegaan met de bestelling maar het werd super snel opgelost. Vriendelijke medewerkers, bedankt :) PS: De boxen waren lekker zoals altijd!
25 jul 2023 om 22:07 Duurde veels te lang!