G'RILLA KITCHEN

G'RILLA KITCHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 576 beoordelingen
11 aug 2020 om 12:29 Voor het eerst besteld bij Grilla Kitchen. Ik ben hierbij vooral afgegaan op de 5 sterren bij 575 beoordelingen. De bestelling was snel geleverd in mooie dozen. Ik vond het geen 5 sterren waard. De zalm was te lang gegaard en daardoor erg droog.
10 aug 2020 om 19:20 Wederom heerlijk gegeten! Aantal keer besteld nu, echt top! Goed op smaak, en hoeveelheid helemaal prima Ga zo door!
7 aug 2020 om 21:33 Top , en netjes op tijd
7 aug 2020 om 21:13 Imma keep it short: PHUCKING GOOD!!!! Absolutely ordering again!
3 aug 2020 om 20:05 Top ! Constante kwaliteit...heerlijk vers! Smaakvol
26 jul 2020 om 19:55 Lekker, maar mijn vorige bestelling hier was beter.
25 jul 2020 om 22:35 The food was good. And they said they loved me. So my tummy is full of butterflies right now. ;)
25 jul 2020 om 15:08 Super lekker en vers, snelle bezorging en nog een lief kaartje erbij ook. Helemaal top!
25 jul 2020 om 12:38 Heerlijk eten zoals altijd. De bezorging duurde alleen wel anderhalf uur..
23 jul 2020 om 19:01 Heel lief kaartje met daarbij ook nog eens lekker eten! Fijn dat de optie bestaat om zelf een box samen te stellen met inbegrip van vegetarische opties. Keep it up guys . Kleine tip: wellicht een idee om de dressingen uit te breiden, bijv. pesto/curry
21 jul 2020 om 0:10 Erg lekker en gezond eten. Ik vroeg om doorgebakken zalm ivm zwangerschap en kreeg er een super lief kaartje bij. Dankjewel! ☺️
16 jul 2020 om 20:39 Voorheen zat hier Pokebox; concept en naam nu veranderd. Eten was verrassend lekker! Ik had beef brisket en dat was mals en op smaak. Verzorgde opmaak en voldoende saus. Volgende keer weer!