G'RILLA KITCHEN

G'RILLA KITCHEN Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


5 sterren uit 537 beoordelingen
4 jun 2020 om 21:48 my first time ordering, and for sure, not the last! super lekker :)
4 jun 2020 om 21:02 Super goed en lekker eten! Snel bezorgd en ook nog warm.
4 jun 2020 om 19:49 Heerlijk eten! Bezorging goed op tijd en alles was volledig naar wens. Hier zal ik zeker nog vaker bestellen. Vriendelijke mensen aan de telefoon ook.
3 jun 2020 om 22:53 Super lekker gegeten (gegrilde kip met zoete aardappel), heerlijk pittige saus en een snelle bezorging. Ook een redelijk gezonde maaltijd!
31 mei 2020 om 21:30 Tasty, fresh, healthy
30 mei 2020 om 21:19 Erg lekkere zalm. Ik heb ook extra drank gekregen omdat het ietsje langer duurde dan verwacht. Top geregeld, zo zorg je echt voor tevreden klanten!
30 mei 2020 om 8:39 Generous portion size, healthy tasty food and fast delivery. Staff is also very friendly.
29 mei 2020 om 16:26 Eten was heerlijk!! Maar bezorging langer dan anderhalf uur...
29 mei 2020 om 0:00 Super fresh, super tasty, friendly staff. Finally a healthy take-out which isnt a salad!
25 mei 2020 om 21:00 Heerlijk gezond eten. Belden dat de bestelling ietsjes later was, als goedmakertje gratis drankje gehad. Aanrader!
24 mei 2020 om 11:42 Something I was looking for in Rotterdam for a very long time! Delicious, healthy and fresh delivery food, reasonably priced as well. Very quick delivery. Highly recommended if you are looking for a healthier alternative to other options!
23 mei 2020 om 20:18 Super lekker! Goede portie, malse kip, hele goede ervaring.